Finstas i luften gir bedre service!

En ekstra pose peanutter, en flaske champagne eller kanskje en oppgradering fra økonomi- til businessklasse? Alt er avhengig av hvordan du kler deg!

Publisert

Ta på deg finstasen når du skal ut og fly. Det er konklusjonen i en undersøkelse foretatt av det amerikanskbaserte reiseforlaget, Fodor Publications. Av 600 spurte svarte over 70 prosent at de valgte å kle seg fint ved flyreiser fordi de opplever at det gir bedre service fra flyselskapet.

Kle deg til businessklasse

Bedre service om bord på et fly kan bety alt fra en ekstra peanøttpose til en gratis flaske champagne. Men det kan også bety oppgradering av billetten.

- Det hender at vi oppgraderer folk fra økonomi til business, forteller informasjonskonsulent i SAS Trine Løvberg. Det er klart at folk som er fint kledd har bedre sjanse. Vi ville for eksempel neppe oppgradert noen som kommer i t-skjorte, sandaler og slitte olabukser.

Oppgradering ved fulle fly

Størst sjanse for å bli oppgradert har du når flyet er fullt. Har flyselskapet overbooket setene i økonomiklassen blir første løsning å flytte passasjerer over i businessklasse. Og det er nå du bør se skarp ut…

- Hvis det er fullt må vi ta en vurdering, og da er det som regel passasjerer som kler og ter seg pent som stiller i første rekke, sier Løvberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer