Fjellbad og spa

Kombinasjonen frisk luft, uteaktiviteter og varme innebad er nesten uslåelig.

Publisert
Sist oppdatert

Hovden Badeland

Hovden ligger øverst i Setesdal. Her er badeanlegget 1.800 kvadratmeter stort og har vannrutsjebane på 70 meters lengde, elv med stryk og foss, babybasseng, boblebad, sauna og solaruim. De lover vanntemperatur på 30 varmegrader ute og inne hele året. Badetøy og håndduk kan kjøpes.

Priser: Fra 90 for opphold under tre timer for barn mellom 4 og 15 år, og 115 for samme tidsrom for personer fra 16 år og oppover. Full dag koster henholdsvis 115 og 145 kroner per person. Rabatt for grupper fra tre til ti personer, og lavere priser enkelte dager. Barn under 4 går gratis, og honnør/handikap/ledsager betaler 65 kroner.

Åpningstider: 11-20 hver dag frem til 1. mai.

Tropicana Badeland

I underetasjen på Pers Hotell på Gol i Hallingdal ligger Tropicana Badeland som var et av landets første badeland. De utvider nå anlegget, og det skal stå klart til St. Hans. Her er det bølgebasseng, boblebad, sklier samt "elveløp". I tillegg er det liggestoler under solarier.

Priser: Barn mellom 4 og 15 betaler 100 kroner, voksne betaler 150 kroenr. Barn under 4 går gratis. Dagskort for 2 voksne og inntil tre barn for 400 kroner. Gjester på Pers Hotell får 50 prosent rabatt på disse prisene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer