Fjellspa i Norge

Her er flere steder du kan nyte egenpleie på fjellet i Norge:

Publisert
Sist oppdatert

Gol

Oline Spa på Pers Hotell på Gol i Hallingdal. Her får du behandlinger i egen spa-avdeling, men ønsker du å bade, må du inn i Tropicana badeland. Her er det både svømmebasseng og boblebad, men her har hotellgjester og ellers betalende badeglade tilgang, så ikke regn med at alle er i samme avslapningsmodus som deg selv.

Oline Spa har ti behandlingsrom, to pedikyr/manikyrrom, tre massasjebad og egen avslapningsavdeling.

    Priseksempler:Aroma-massasje for skuldre, nakke hodebunn og ansikt, 50 min: 650 kroner.

Geilo

Dr. Holms Spa Klinikk på Dr. Holms Hotel på Geilo i Hallingdal har spa-tilbud av typen shisheido spa. Her er innredningen inspirert av japansk minimalisme, og behandlingene inspirert av Østens filosofi. Du kan bade i hotellets svømmebasseng, men dette er også åpent for andre hotellgjester som kanskje ikke er ute etter å slappe av i samme grad som deg.

    Priseksempler:Aromaterapi/aromamassasje, 60 minutter: 590 kroner.

Rondane

Rondane Spa høyfjellshotell og hytter ligger på Mysuseter ved Rondane Nasjonalpark. Her har man åtte terapeuter, og svømmehall med sauna og boblebad. Ønsker du spa-behandling her, bør du bestille i god tid før ankomst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer