Reisetips:

Fjerner skyhøye taxipriser

Slik bestiller du billigst taxi fra Oslo Lufthavn

AUTOMATISK BESTILLING: SIik ser den nye bestillingsautomaten for taxier ut. Foto. Oslo lufthavn
AUTOMATISK BESTILLING: SIik ser den nye bestillingsautomaten for taxier ut. Foto. Oslo lufthavn Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flypassasjerer som har tatt taxi fra Oslo Lufthavn har i lang tid slitt med å finne den billigste og beste taxiløsningen. Nå fjerner Oslo Lufthavn taxikøene rett utenfor ankomsthallen. Og via en ny bestillingsløsning skal problemet med skyhøye priser løses.

Noen fikk den 40 minutter lange taxituren fra Oslo Lufthavn og inn til sentrum av Oslo for noen hundrelapper. Andre valgte «feil» taxiselskap og måtte ut med langt over 1000 kroner. Ulikheten skapte forvirring og irritasjon. Men nå innfører landets hovedflyplass en løsning som skal fjerne problemet og gjøre det enklere for de reisende.

Dette får du vite

Den nye og heldigitaliserte løsningen skal sikre at de reisende vet hva det koster og har full valgfrihet med tanke på pris og biltype.

– Dette har vi gledet oss til. Selv om de aller, aller fleste har hyggelige opplevelser med taxisjåførene hos oss, har vi sett enkeltepisoder der reisende melder at de nærmest føler seg lurt og har hatt dårlige opplevelser, sier lufthavndirektør Stine Ramstad Westby i en pressemelding.

Etter en anbudsrunde falt valget på Rubynor Flytaxien som ny operatør på Oslo Lufthavn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer