Fjollete femiråd til ferien

Forlang å bli fulgt til hotellrommet, stå med ryggen til veggen i heisen og se opp for sabotasje på leiebilen.

Mye å tenke på for damer på tur ... 
Illustrasjonsfoto: Rune Olafsen
Mye å tenke på for damer på tur ...
Illustrasjonsfoto: Rune Olafsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette er noen av rådene som gis til jenter som reiser alene. For det er slettes ikke bare-bare for en jente å legge ut på landeveien alene; her lurer det farer bak enhver sving.

Selv om det ikke er så dumt å ta sine forholdsregler som turist, noe som jo gjelder både for menn og kvinner, er det kanskje ingen vits i å ta helt av. Vi har samlet noen godt hysteriske og ganske så underholdende råd til damer som reiser alene.

Skroll ned for å lese resten av artikkelen.

Vi har tidligere skrevet om hysteriske dameråd på reise. Her er noen av de viktigste tipsene fra den gang:Sjekk alltid for fremmede under hotellsengen, i skapet og på badet.Ta en testtur i nabolaget med bagasjen før du reiser.Be om å få romnummeret skrevet på en lapp – og ikke under noen omstendighet nevnt høyt.Trykk på flere etasjeknapper når du tar heisen opp til hotellrommet ditt – så blir eventuelle forfølgere forvirret.Legg igjen en lapp på hotellrommet som beskriver hvor du skal i løpet av dagen – i fall du skulle forsvinne, finnes det spor.

Dette er bare noen smakebiter på hysteriske råd fra artikkelen Hysteriske dameråd – del 1. Klikk her for å lese hele artikkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer