Fjord Line kansellerer Bergensfjord

Full storm ventet på Skagerrak.

Publisert
Sist oppdatert

Uvær har ført til forsinkelser for Fjord Line-skipet MS Bergensfjord de siste dagene. Det er meldt full storm på Skagerrak i helgen og dette medfører at den planlagte avgangen fra Bergen kl. 14.00 i dag, fredag 24. oktober, blir kansellert.

Det blir derfor heller ingen seilinger mellom Hanstholm og Norge i helgen. Avgangen fra Bergen mandag 27. oktober kl. 12.30 går som planlagt. Skipet anløper samme kveld Risavika ved Stavanger for første gang. Derfra går turen videre til Hirtshals, som blir Fjord Lines nye havn i Danmark, skriver selskapet i en pressemelding.

Som følge av værproblemene ankommer skipet Bergen først lørdag morgen ca. kl. 07.00.

- Vi beklager at vi ikke kan seile som planlagt i helgen. De ca. 200 passasjerene som skulle reist med oss fra Bergen i dag blir kontaktet og informert på telefon. Tilsvarende gjelder de ca 100 passasjerene som skulle reist fra Hanstholm og Norge i helgen. Alle få refundert sine billetter, sier driftsdirektør Gert Balling i Fjord Line.

Fjord Line gir fortløpende informasjon om seilingsplanen på www.fjordline.no, og reisende kan eventuelt også ringe 815 33 500 kl. 08.00 – 17.00.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer