Fjord Line

Fjord Line seiler fra Vestlandet til Danmark og England.

Publisert
Sist oppdatert

Fjord Lines vevsider

RutenettRutekart er skissert på hovedsiden – men uten navngitte destinasjoner. Egen tjeneste hvor du kan plotte inn hvor du reiser fra og til – og som da gir deg tidspunkt for avreiser og ankomst.

PrisinfoFjord Line gir deg oversikt over tax-free prisene før du reiser. Prisen for reisen er oppgitt i fargekodet tabell, og du må regne ut sluttprisen selv. Egne tilbudssider.

SkipeneFjord Line har to skip som trafikkerer strekningene til England og Danmark. På nettsiden finner du informasjon om skipene, fra tekniske fakta til informasjon om underholdning om bord, lugarer, restauranter etc. Store bilder av lugarene, ellers en del mindre informative reklamebilder.

ReisemålsinformasjonHer får du god informasjon om reisemål og attraksjoner – både for små og store. Lenker videre til aktuelle nettsteder. Kart over alle havneterminalene på rederiets rutekart.

BillettbestillingFjord Line har et verktøy de kaller ”forespørsel”, hvor du kan sende en forespørsel om det finnes ledig plass på skipet, etter dine ønskede datoer og kategorier. Du kan krysse av for ”bestill reisen for meg dersom det finnes ledig plass”. Du får imidlertid ikke opp pris på reisen – og vet altså ikke om du har fått plass eller ikke. Skjemaet du må fylle ut er også noe merkelig; du skal krysse av for antall personer i følgende klasser: Voksen, barn under 4, barn 4-15 og ambassadør …?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer