Flere billigruter i nord

Nord-Norge kan glede seg. Fra 5. mai starter Norwegian tre nye ruter, alle i eller til Nord-Norge.

Flere billigruter i nord
Publisert
Sist oppdatert

Fra Før har Norwegian fløyet én rute til Nord-Norge, og det har vært fra Gardermoen til Tromsø. Nå kommer tre nye ruter på programmet: Bodø og Harstad/Narvik er nyheter på lavprisselskapets destinasjonskart, og Tromsøs tilbud utvides.

Fra 5. mai vil selskapet begynne å fly strekningene Gardermoen-Bodø og Harstad/Narvik, og Trondheim-Tromsø. Det vil i første omgang være en daglig avgang på de nye rutene. Publikums mottakelse vil avgjøre om selskapet vil utvide med flere avganger.

Prisene på de nye rutene vil være 459 kroner én vei, inklusive skatter og avgifter. Laveste pris med Braathens på strekningen Trondheim-Tromsø er til sammenlikning 1.362 kroner tur-retur. På denne strekningen vil du altså kunne spare 444 kroner på å reise med Norwegian, fremfor med Braathens/SAS.Billettsalget til de nye rutene starter 27. mars.

Relaterte artikler

Luftkrig til Syden; Norwegian satser utenlandsBest og verst på beinplass

Ut å reise?

Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer