Flere fabelaktige favoritter

Heftig uteliv, idyllisk, vakkert eller perfekt. Her er flere greske leserfavoritter.

Publisert
Sist oppdatert

Hersonissos for ungdommen

Karianne markedsfører Hersonissos som ungdomsparadiset:- Vil du ha en fartsfylt ferietur anbefaler jeg på det sterkeste å dra til Hersonissos. Jeg har vært på mange av de mest kjente ungdomsstedene de siste somrene, men denne sommeren var bare så bra. Her er det mange diskotek og barer¸ og du morer deg helt ut i de sene nattetimer. (…) Vil du ha action om dagen, er det strender det festen fortsetter. Maten her er også veldig god og billig. Drikke er billig også. Særlig i butikkene. Som sagt: Vil du ha en fartsfylt sommer - reis til Hersonissos. Ibiza er oppbrukt. Søk noe nytt. Anbefaler dette stedet. Helt rått.

Hun blir støtte av flere lesere med en forkjærlighet for fest og moro, blant annet Cilia, som kaller Hersonissos sin drømmeplass:

- Hersonissos er en genial plass for dem som ønsker seg en fartsfylt ferie! Sommeren 2000 dro jeg sammen med sju av mine venner på jentetur til byen. Vi hadde det maks rått fra den natta vi ankom til vi dro hjem!! Byen er full av festglad ungdom fra hele Europa. (…) Vi hadde det så rått at vi har bestilt tur tilbake igjen! Absolutt et sted verdt å besøke!!! God tur!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer