Flere familievennlige storbyer

Romantisk, historisk, fargerikt og lærerikt. Her er ytterligere fire forslag til storbyer for en vellykket familieweekend.

Publisert
Sist oppdatert

London

Hvorfor: Det er billig å reise dit, og byen har et vell av muligheter både for voksne og barn.For mor og far: Shopping, markeder, London Eye, pub-til-pub, restauranter – eksempelvis kjendiskokker som Jamie Olivers restauranter, musikaler, fotball, British Museum, musikaler.For barn: I tilfeller der en fotballinteressert far (eller mor) har jobbet i tilstrekkelig grad med podens interesse på feltet, vil fotballkamp på Highbury eller White Hart Lane stadion være en aktuell aktivitet. Natural History Museum med utstillinger av forhistoriske dinosaurer, dyr og natur. Grøss og gru på London Dungeon, kjendiser i voks på Madame Tussauds og leker gjennom tidene på Toy Museum. London Zoo – spesielt aktuelt kanskje for de som er interessert i Harry Potter; dette var nemlig stedet hvor Harry oppdaget sin evne til å konversere med slanger. London Eye er nesten pariserhjul, og bør kile i magen.Slik kan du reise: Med fly.Dette koster turen: Billigste reise vi kunne finne for to voksne og to barn i ønsket helg var med British Airways, for 5.582 kroner.Les også: London for barnHer ble Harry Potter filmetStjernespor i LondonTV-mat på restaurantLondon utenfor turisttråkkene

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer