Flere hundre påmeldte

Av flere hundre som har meldt seg på DinSide Reises julekalender til nå, har førti personer svart rett på de første seks spørsmålene.

Julekalenderen fra DinSide Reise skjuler 24 spørsmål, som hver gir deg en mulighet til å vinne i konkurransen - om du svarer riktig!
Julekalenderen fra DinSide Reise skjuler 24 spørsmål, som hver gir deg en mulighet til å vinne i konkurransen - om du svarer riktig! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Seks dager inn i julekalenderkonkurransen viser opptellinger fra DinSides statistikkavdeling at nesten 500 deltakere har meldt seg på i kampen om billetter til Brussel og reisebøker fra Norge. Av disse deltakerne har drøye 40 svart riktig på alle seks spørsmål som er publisert i skrivende stund. Men siden reglene sier at alle riktige svar gir ett lodd i den endelige trekningen, betyr ikke det at du er for sent ute til å vinne om du melder deg på nå.

Her ser du mer om konkurransen

1. premie

SN Brussels Airlines er et fullservice flyselskap som flyr direkte fra Gardermoen til Brussel, EUs hovedkvarter og hovedstaden i Belgia. Selskapet gir konkurransevinneren av DinSides julekalender to billetter tur-retur Oslo - Brussel på økonomiklasse. Billettene må benyttes innen 30.06.05, men tidspunkt kan forøvrig velges fritt.

 • Mer om Belgia og Brussel
 • Ekstrapremier

  Til fire andre premievinnere kommer det inspirerende reisebøker i posten. Fra Orion Forlag har vi fått fire flotte utgaver av boken Norge rundt - langs våre vakreste veier. Forfatter og fotograf er Øystein Søbye, som viser leserne hva man kan se og oppleve på 26 eventyrlige reiser gjennom Norge.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer