Høstferie

Flere hytter stenger snart

Og visste du at noen av Turistforeningens hytter «passer» barna for deg?

SAMMEN TIL SKOGS: På tur til Kaldahåla og Kongesteinen i Lysebotn. Foto: John Petter Nordbø
SAMMEN TIL SKOGS: På tur til Kaldahåla og Kongesteinen i Lysebotn. Foto: John Petter Nordbø Vis mer
Publisert

For noen er høstferie en etterlengtet pause der barn og voksne kan være sammen noen dager, mens for andre, gjerne aleneforeldre, er dette dager der det er vanskelig og tøft å finne på noe som ungene synes er spennende.

Og dagene kan bli lange også for de voksne.

Nå har Den Norske Turistforening (DNT) tilbudet som kan redde ferien for store og små. For ved en rekke av Turistforeningens hytter er det både aktivitetsledere på plass – og andre barn å leke med.

Dra til fjells med barna

- Mange av DNTs betjente hytter er åpne i høstferien, og byr ferdiglaget middag, varm peisestue, og aktiviteter og turer for hele familien, sier pressekontakt Andreas Blaauw-Hval, og fortsetter:

- For mange vil det være aktuelt å sjekke tilbudet til Barnas Turlag, som er vårt barnetilbud. Der kan dere finne aktiviteter som ofte er er ofte nært der dere bor.

Å bo fast på ei hytte og gå varierte turer derfra er fint og fleksibelt og passer godt for familier med barn i ulike aldre. Det er dessuten mange muligheter for å treffe andre familier på tur.

Siste sjanse

DNT har mange betjente hytter i ulike deler av landet, og flere av disse er fortsatt åpne i skolenes høstferier de neste ukene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer