Flere store shoppingsenter

Kina står klare til å overta shoppingtronen, men ennå er det strengt tatt amerikanerne som innehar tittelen "verdens største shoppingsenter".

Publisert
Sist oppdatert

West Edmonton Mall

West Edmonton Mall i Canada er fremdeles verdens største shoppingsenter, med et areal på 483.000 kvadratmeter. Her kan du vandre gjennom over 800 butikker, 11 stormagasiner og 110 spisesteder. Her er også underholdningssteder til glede for både barn og voksne - blant annet vannpark, golf, kasino mm. Mer info på handlesenterets egen nettside: westedmall.com

Mall of America

Mall of America i Minneapolis åpnet i 1992, og har en bygningsmasse på cirka 390.200 kvadratmeter. Senteret kan tilby både butikker og spisesteder, men også nattklubber, kino, familieparker og annen underholdning. Det er rundt 520 butikker og 60 restauranter å svi av penger i.

Mer info på handlesenterets egen nettside: mallofamerica.com

Størst under bakken

Verdens største underjordiske handlesenter er The PATH i Toronto, Canada. Handlegaten strekker seg 27 kilometer i lengde og har et område på 371.600 kvadratmeter med butikker. Her er rundt 1.200 butikker og andre servicetilbud, og du kan nå mange av Torontos turistattraksjoner fra den underjordiske handlegaten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer