Florida - en golfers våte drøm

Høsten faller og finalen av det norske golfåret nærmer seg stadig raskere. Vi guider deg derfor til verdenseneren i golf - solstaten Florida.

Publisert
Sist oppdatert

Florida har over halvparten så mange golfbaner som hele Europa til sammen. For å være litt mer nøyaktig, så er det rundt 3500. Det er likevel ikke lett å holde oversikten over de mange golfbanene i solskinnsstaten. I USA blir det åpnet cirka 1,5 golfbaner per dag, mange av de i det absolutte golfmekka - Florida.

Det er ikke lett å lage en guide til golfbaner i Florida. Søker du på nettet, så finner du utallige søkemotorer for golfmuligheter i staten. Det som er det fine, er at uansett hvor du havner og hvilke bane du spiller, vil du antakeligvis bli fornøyd. Du havner ikke i ruffen så lett når det gjelder kvalitet.

Vi spurte derfor noen eksperter med god koll på golf om deres tips og triks til godgolf i Florida.

Redaktør i Norsk Golf, Jan Espelid, kan fortelle at mange nordmenn som kommer til Florida for å svinge klubba, kan bli skremt av høye green fees. Men det finnes smarte løsninger…

- Mange blir skremt vettløse når de får opplyst at det koster 150 til 200 dollar for en golfrunde. Det som er viktig å huske på da, er at folk med adresse i staten får mye billigere green fees enn tilreisende. Dette er for til dels å begrense gjennomstrømningen av spillere der det er populært å spille, men også for å gi medlemmer sin tid på banen. Det du burte gjøre, er å ringe rundt til forskjellige baner og spørre etter priser. Allier deg med noen du kjenner som bor der, ha en adresse, og du vil kunne spare mye penger, sier Espelid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer