Flørtekåte fyller 15 tog

Plassene på Deutsche Bahns spesialreiser med speeddating på valentindagen, er revet bort.

Publisert
Sist oppdatert

Det tyske jernbaneselskapet Deutsche Bahn (DB) arrangerer speeddating på toget i anledning valentindagen. Det arrangeres spesielle flørte-reiser med avgang fra hele 15 tyske byer: Bayreuth, Berlin, Dresden, Erfurt, Frankfurt am Main, Hamburg, Hannover, Heidelberg, Kiel, Köln, Leipzig, Mainz, Mühldorf, München og Ulm.

Helt fullt

Tilbudet har blitt så populært at alle togene er fullbooket. Flørte-reisene varer 2-3 timer, og man hopper fra togsete til togsete etter fem minutters samtaler. Flørtende som føler at amors piler kiler dem i nakken, kan gå av hvor som helst langs ruten og bli bedre kjent på en av kneipene eller kaféene som er reservert for formålet.

Reisebransjen benytter sjansen til å dra reklamestunts i anledning valentindagen. "Alle" har spesielle valentintilbud i anledning dagen 14. februar, og den belgiske sjokoladeprodusenten Godiva har til og med bygget opp et helt hotellrom av sjokolade.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer