Flosklenes drømmeverden

Len deg godt tilbake…lukk øynene…forestill deg et hav av smaragdgrønt hav, hvor solstråler blinker mot deg som små diamanter mens du speider ut etter lekende delfiner ved skipets baug. Forestill deg en lun bris, som leker med håret ditt, mens du betrakter den subtropiske nattehimmelens lysende stjerner. Forestill deg duften fra en gourmetmiddag i luksuriøse omgivelser hvor din personlige tjener (kledd i en flott uniform) er parat til å yte service av ypperste klasse. Etter middagen tar du kanskje en tur i kasinoet, hvor de enarmede bandittene lystig snurrer om kapp med ruletten. Har du hellet med deg, greier du å hale den store gevinsten i land før du sier stopp og tar familien med til kveldens internasjonale sang- og danseshow. Er du fortsatt energisk, byr du partneren opp til en svingom i diskoteket – eller du kan velge å nyte din nightcap til rolig musikk i pianobaren.

Ferielivet er til tider sukkersøtt!
Ferielivet er til tider sukkersøtt! Vis mer
Publisert

Med utgangspunkt i den sukkersøte cruisebeskrivelsen over, fikk vi inspirasjon til å ta en kikk i tur-operatørenes kataloger for å sjekke hvordan reisemålene blir beskrevet. Vi har her plukket ut noen av de beste sitatene, eller verste om man vil, for å belyse om det er drømmene eller de kalde fakta om reisemålet som står i høysetet når et reisemål skal selges inn.

Finnes det overhodet noen reisemål som ikke har sjarmerende og pitoreske små landsbyer – en lokalbefolkning som ikke tar deg i mot med åpne armer, og et hav som ikke er så vakkert at du nesten dåner?

Har du eksempler?

Har du kommet over så klissete formuleringer av et reisemål at du fikk avsmak fra å reise? Send oss dine gullkorn på denne linken, så kan det hende vi publiserer ditt eksempel til skrekk og advarsel…Husk å oppgi hvor og når du fant sitatet! I neste uke vil vi følge opp artikkelen og gi deg tips om hva turoperatørene egentlig mener med en del definisjoner i katalogene sine.

60 minutter og fem eksempler

Etter en times jakt fant vi disse sukkersøte perlene fra diverse turoperatørers reisekataloger:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer