Fly direkte fra Norge

Fly direkte - halver transportetappen. Det er gjerne resultatet hvis du velger direktefly i stedet for mange mellomlandinger. Her er direkterutene til utlandet.

Fly direkte fra Norge
Publisert
Sist oppdatert

New York, Göteborg, Malaga, Roma. Dette er noen av destinasjonene du kan nå med direktefly fra Norge. Hovedflyplassen har selvsagt det største utvalget i direkteruter til utlandet, mens Midt- og Nord-Norge har det dårligste tilbudet. Vi gir deg alle destinasjonene – samt flyselskapene og reisetidene.

Skroll ned for å lese resten av artikkelen

Flest fra Oslo

Oslo Gardermoen er naturligvis flyplassen med best utvalg i direkteruter til utlandet; hele 43 destinasjoner står på OSLs ruteflykart. Vi har kartlagt både destinasjoner, hvilke flyselskap som tar deg dit og flytiden. De fleste destinasjonene ligger i Europa, men her er også destinasjoner lenger unna; som New York og Islamabad.

Klikk her og se direkterutene fra Gardermoen

Resten av landet

Stavanger Sola kan tilby sju utenlandsdestinasjoner, mens Sandefjord Torp og Bergen Flesland kan tilby seks destinasjoner med direkte ruteflyforbindelse. Dette er alle destinasjoner i Europa, og flere av rutene har kommet som følge av etableringen av billigflyselskaper i Norge.

I resten av vårt langstrakte land er det imidlertid dårlig med direkteforbindelser ut i verden. Kristiansand, Haugesund, Trondheim, Tromsø og Lakselv har alle kun én utenlandsrute hver; men i løpet av våren får Trondheim to nye ruter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer