Fly førsteklasses for 200 kroner

Oppblåsbar pute lar deg reise som på førsteklasse for en billig penge.

Du trenger ikke betale flesk for å sitte behagelig ... Foto: skymall.com
Du trenger ikke betale flesk for å sitte behagelig ... Foto: skymall.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Klasseskillet er kanskje ikke så tydelig i Norge lenger, men internasjonalt operer fortsatt flyselskapene med en førsteklasseavdeling – der blant annet setene er langt bedre enn det flesteparten av oss har råd til å betale for.

Reiser du ofte og over lengre strekninger på økonomiklasse, kan de ekstremt harde setene forårsake stiv nakke, hodepine, og kanskje også en viss frustrasjon fordi det finnes passasjerer i flyet som sitter bedre enn deg.

Smart løsning

Men nå er det kommet et fullgodt alternativ for oss som er vant til å stirre inn i det blå forhenget fremst i flyet.

First Class Sleeper er en oppblåsbar pute som ikke er større enn en paraply når du presser lufta ut av den – den vil derfor gli enkelt ned i håndbagasjen din.

Prinsessen på erten

Blås opp puten når du kommer inn i flyet, og nyt den ekstra støtten for både korsryggen og skuldrene, og hvil hodet i den ekstra hodestøtten (mens du mottar lange blikk fra de andre passasjerene).

Les også: En perfekt reisevenn - i litt mindre skala

Den eneste utfordringen er kanskje å blåse opp puten mellom de trange setene (!), men får du det til kan du se fram til en behagelig førsteklasses flytur – uten stive muskler og med sparte penger på kontoen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer