Ny avgangsterminal åpner for fullt

Fly fra Oslo Lufthavn? Nå må du passe på her!

Skal du ut å fly fra Oslo Lufthavn snart, må du passe på. Nå har den nye avgangsterminalen åpnet for fullt, og det betyr at flyselskapet du skal reise med avgjør hvilken terminal du skal bruke.

KLAR FOR AVGANG: Den nye avgangshallen på Oslo Lufthavn er nå i full drift, og betyr at du som skal ut å reise fra Gardermoen må passe ekstra godt på! Foto: Per Ervland
KLAR FOR AVGANG: Den nye avgangshallen på Oslo Lufthavn er nå i full drift, og betyr at du som skal ut å reise fra Gardermoen må passe ekstra godt på! Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Det nærmer seg ferdigstillelse av nye Oslo Lufthavn med stormskritt, og det er stadig større deler av den nye flyplassen som blir åpnet: I fjor høst åpnet den veldig mye større taxfreebutikken i ankomsthallen, det er stadig flere av de nye serveringsstedene som har åpnet, og 1. desember 2016 åpnet den nye terminalen på Oslo Lufthavn for prøvedrift.

Den nye avgangsterminalen kan også friste med en ny og enklere sikkerhetskontroll - som skal bidra til mindre stress og mindre kø blant de reisende.

Men tilbake til den nye avgangshallen: Skal du ut og reise med Norwegian og noen andre flyselskap, har du ikke lenger noe valg. Fra 24. januar har den nye terminalen gått fra prøvedrift til full drift.

Disse må være ekstra oppmerksomme!

- Alle som skal reise med Norwegian, British Airways, Finnair, Air Baltic og Brussels Airlines sjekke inn i den nye avgangshallen, forteller kommunikasjonssjef Joachim Westher Andersen ved Avinor Oslo Lufthavn til Dinside.

Dette betyr at skal du reise med Norwegian eller et av de andre flyselskapene som nevnes, må du ta til venstre når du kommer opp trappene fra toget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer