Billige flybilletter

Fly i sommer? Slik kan flyprisene bli

Enkelte strekninger kan bli ekstra billige, men generelt forventes det ikke et lavt prisnivå.

FIRE PUNKTER: Statsminister Erna Solberg (H) legger fram regjeringens gjenåpningsplan. Video: Regjeringen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stadig flere europeiske land er i gang med å gjenåpne samfunnet, og onsdag la også den norske regjeringen frem sin gjenåpningsplan.

Ett av spørsmålene mange lurer på i den forbindelse, er hvordan mulighetene blir for å reise - og hvordan prisene på flybilletter blir - det være seg om man vil besøke slekt i Norge, eller dra på en etterlengtet sydentur. Som kjent gjelder UDs reiseråd frem til 15. mai - og enkelte spår at de forlenges ytterligere en måned.

I gjenåpningsplanen for Norge har regjeringen valgt å dele opp planen i fire trinn. Det første trinnet går på å reversere de nasjonale tiltakene som ble innført 25. mars, mens Erna Solberg allerede i trinn to vil innføre flere lettelser - blant annet der man ikke lenger blir frarådet å reise innenlands.

Hvor dyrt eller billig det blir å fly, kan avhenge av hvor du ønsker å fly, tror professor i transportøkonomi ved Høgskolen i Molde, Svein Bråthen.

Kan komme prisøkning internasjonalt

Amerikanske Nasdaq skriver at mens prisene har gått ned under pandemien, vil vaksinering og gjenåpning av samfunnet etter alt å dømme gi økte priser på flybilletter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer