Fly ingensteds - for 1600 kroner

Flyselskap selger tretimers flyreise ingensteds, for 1600 kroner.

VELKOMMEN TIL DENNE FLYVNINGEN TIL ... INGENSTEDS: EVA Air lanserer flyvning med samme destinasjon som avgang. Dette for å tilfredsstille ønsket om å reise utenlands, ifølge selskapet. Reisen vil gå med dette spesielle Hello Kitty-flyet, og koster rundt 1600 norske kroner for en reise med internasjonale fasiliteter. Foto: EVA Air
VELKOMMEN TIL DENNE FLYVNINGEN TIL ... INGENSTEDS: EVA Air lanserer flyvning med samme destinasjon som avgang. Dette for å tilfredsstille ønsket om å reise utenlands, ifølge selskapet. Reisen vil gå med dette spesielle Hello Kitty-flyet, og koster rundt 1600 norske kroner for en reise med internasjonale fasiliteter. Foto: EVA Air Vis mer
Publisert

Verden er i krise og selv om flybransjen er litt i gang og du i prinsippet nå kan fly både til grønne og røde land, er det begrenset med flyreiser som gjøres.

I juli meldte Avinor at flystatistikken for juni viser en nedgang i passasjertrafikken på 79,8 prosent sammenliknet med 2019. Og den største nedgangen er i utenlandstrafikken, som er på minus 96 prosent sammenliknet med fjoråret.

Flybransjen er dermed selvsagt i dyp økonomisk krise og mange har mistet jobbene sine.

Etter at coronapandemien startet og verden ble stengt ned, har det blitt spekulert i hva som vil skje med flybransjen og hvordan tilbud og flypriser vil se ut. Det har blitt spådd om både lavere priser og høyere priser, og flyselskap har gjort ulike ting for å få folk tilbake i flyene - som eksempelvis å selge flybilletter til ekstremt lave priser: 7 kroner billetten!

Nå kan CNN fortelle om flyselskapet EVA Air som tilbyr spesialflyvning til ingensteds, for 180 dollar.

Hello Kitty

Flyvningen er foreløpig et enkeltarrangement som skal gjøres 8. august, som er farsdag i Taiwan, hvor altså flyselskapet er hjemmehørende og hvor flyreisen skal foregå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer