Fly til Asia for 1.000 kr

Ny rute fra London til Kuala Lumpur.

For tusenlappen skal det nå være mulig å fly fra London til Kuala Lumpur. Illustrasjonsfoto: Colourbox
For tusenlappen skal det nå være mulig å fly fra London til Kuala Lumpur. Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ny lavprisrute som tilbyr billetter fra London til Kuala Lumpur i Malaysia for under tusenlappen vil starte opp tidlig neste år.

Det er AirAsiaX, som er sponset av Virgin-gründeren sir Richard Branson, som skal fly fra London Stansted til Kuala Lumpur fem ganger i uken fra mars 2009, skriver Independent.co.uk.

Til New York for 2.995 kr

Rundt 40 prosent av setene vil koste 99 pund (cirka 1.000 kroner), mens resten av setene vil koste rundt 150 pund (cirka 1.500 kroner) og oppover.

Når de ankommer Kuala Lumpur, vil passasjerer så kunne fly videre med lavprisselskapet til reisemål som Hong Kong, Thailand eller Australia. Fly til Bali fra Kuala Lumpur koster for eksempel ikke mer enn 400 kroner, mens det er mulig å komme seg videre til Melbourne for rundt 2.500 kroner. Passasjerer må betale ekstra for måltid og underholdning.

Billetter frem til oktober 2009 ble lagt ut for salg på onsdag, men billigbillettene ble revet bort fort. Men ifølge en pressemelding vil AirAsiaX-sjef Azran Osman-Rani utvide flyvningene i nærmeste fremtid, så det er ennå håp for de som denne gang ikke klarte å sikre seg billigbillettene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer