Fly til Bangkok for 4.500 kroner

Sikre deg billetter til høstturen nå.

En ferie i Thailand er vel ikke å forakte? Her fra Phuket. Foto: Devin Kho
En ferie i Thailand er vel ikke å forakte? Her fra Phuket. Foto: Devin Kho Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ja, vi har såvidt begynt på sommeren, men det gjelder å være framsynt dersom du vil sikre deg de gode reisetilbudene.

Denne helgen har Finnair supersalg på flybilletter til Bangkok. Tur/retur-billetter til Bankok koster helt nede i 4.500 kroner.

Vi fant for eksempel mange billetter til 4.493 kroner i september og oktober (gjennom restplass.no, ikke finnair.com). I november var prisene noe høyere - de laveste vi fant da var 7.888 kroner. Vil du reise allerede i sommer, kostet de billigste billettene i juli 8.888 kroner. Da fant vi billigere billetter med Swissair til 5.371 kroner, gjennom restplass.no.

Tips til Thailand

Direktefly med Thai Airways

Flyr du med Finnair må du mellomlande i Helsinki. Hvis det frister mer med direktefly, har Thai Airways nylig opprettet en direkterute mellom Oslo og Bangkok. I november kan du få en tur/returbillett fra rundt 9.000 kroner.

Når er regntiden?

Monsuntiden i Thailand varer fra juni til oktober. I august er snittemperaturen 33 grader, og nedbøren 17,5 cm (Sentral-Thailand). Sør i landet er monsuntiden lengre enn i nord. Ikke la monsuntiden stoppe deg fra å reise. Den betyr kraftige regnskurer innimellom, men ellers er det sol og fint vær. Vit at i juni-august er det veldig varmt i Thailand. Det blir litt mer levelige temperaturer fra september til november. Mange foretrekker denne tiden på året, fordi da er det færre turister og lavere priser på overnatting.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer