Fly til Jordan for under 2.000 kr

Flykt fra snøen og få eksotiske ferier til et par tusenlapper!

Vil du ha en annerledes, eksotisk ferietur? Reis til Jordan, nå er det billig! Foto: Stine Okkelmo
Vil du ha en annerledes, eksotisk ferietur? Reis til Jordan, nå er det billig! Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kunne du tenkt deg å rømme landet til fordel for eksotiske Jordan eller solfylte Maldivene? Kan du hive deg rundt på kort varsel, har du mulighet til å sikre deg en tur til en veldig billig penge.

Reiser du i begynnelsen av november fra Oslo, kan du fly til Aqaba i Jordan i en uke for kun 1.948 kroner. Aqabah ligger innerst i Rødehavet, som er kjent for sitt klare vann og flotte dykkemuligheter. Fra Aqaba kan du reise på dagstur ut til Wadi Rum - verdens vakreste ørken, som selvsagt står på verdensarvlisten.

Velger du å reise litt rundt i landet, bør du blant annet besøke Dødehavet, hvor spahotellene ligger på rekke og rad. Et bad i det salte vannet er en opplevelse vi absolutt anbefaler.

Kupp til Maldivene

Det er også grisebillig å fly til Maldivene hvis du får pakket kofferten og fått deg fri fra jobb fort nok. For utrolige 1.995 kroner kan du få en tur/retur billett og slikke sol i to uker på kritthvite strender. Merk da at det ikke akkurat er flust med billige hoteller i Maldivene.

Andre fristende eksotiske reisemål vi fant, var Goa i India, som koster i underkant av 4.000 kroner. Her er en natt på hotell inkludert, men det er fremdeles et kupp, siden det er mange muligheter for billig overnatting i hippienes paradis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer