Fly til lavpris

FLY BILLIG: Tilbudet av lavprisflyselskaper som flyr fra norske flyplasser har mangedoblet seg de siste årene. Vi gir deg oversikten over selskapene, destinasjonene og prisene.

Publisert
Sist oppdatert

Lavprisflyselskapene med forbindelser til Norge teller nå 12 stykker, når vi inkluderer lavprissatsningen til SAS Braathens. Disse selskapene tilbyr tilsammen billigbilletter til 43 destinasjoner i Europa. I tillegg kommer flere selskaper som vi kanskje ikke forbinder spesielt med lavpris, men som faktisk tilbyr billetter som uten problemer kan klassifiseres i lavprissegmentet.

Fra-priser

Vi har kartlagt alle lavprisselskapene som flyr til og fra Norge, og gir deg alle destinasjonene samt prisene. Merk at prisene er de som selskapene oppgir som ”fra-priser”. Vi har ikke sjekket tilgjengeligheten på disse billigste billettene i forbindelse med denne artikkelen, men erfaringene tilsier at de aller rimeligste billettene kan være vanskelig å få kjøpt. Selskapene selv opplyser også at de laveste prisene gjelder et begrenset antall seter – eller som GermanWings skriver i liten parentes på nettsidene sine: ”Prisen refererer til et sterkt begrenset antall plasser” …

Slik blir billigbilletten din

Hvorvidt du faktisk greier å kapre en av de billige billettene avhenger i stor grad av flaks, men selvsagt også hvor forutseende og fleksibel du er i forhold til reisen. De evige tipsene om å bestille tidlig og være fleksibel i forhold til reisedager og tider er udødelige – og de må følges om du ønsker å bli en prisvinner i slaget om de rimeligste flybillettene. Vi har ytterligere tips om hva du bør gjøre for å få kloa i de billigste billettene: Klikk her for å lese artikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.