Fly til Thailand for 3.500 kr

Røm fra høstmørket og kom deg til palmestranda.

En tur til Thailand i høst hadde vel ikke vært så dumt? Foto: Per David Jonsson
En tur til Thailand i høst hadde vel ikke vært så dumt? Foto: Per David Jonsson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten er her for alvor, og det er mange av oss som skulle ønske vi var et helt annet sted.

Hva med på en palmestrand i Thailand?

Nå begynner vintersesongen til charterselskapene, og det betyr at reisekuppene til eksotiske destinasjoner som Thailand, India, Brasil og Venezuela begynner å dukke opp på restplasslistene.

Det betyr at du som kan hive deg rundt og ta deg to ukers ferie på kort varsel, har gode muligheter til å sikre deg en solferie for en rimelig penge.

Du kan for eksempel dra til Phuket i slutten av oktober, og betale 5.000 kroner for to uker med overnatting. Vil du heller reise videre et annet sted i Thailand, og bare bestille flybillett, koster det 3.500 kroner, men denne turen er bare 11 dager lang.

Et annet eksotisk kupp, er en toukers tur til Natalområdet i Brasil for 5.000 kroner. Du kan også få en flybillett til Recife i Brasil for 3.950 kroner.

Restplasser til charterklassikere

Det er også mulig å reise til klassikere til reduserte priser nå i høst. Du kan for eksempel få en uke på Mallorca for 1.000 kroner, overnatting inkludert. Vil du heller fikse overnattingen selv, betaler du 800 kroner for bare flybilletten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer