Flybesetning tatt for smugling av narkotika

15 i kabinpersonalet til South African Airways ble mandag 16/2 arrestert på Heathrow, etter et kokainfunn i flyet.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet arresterte de 15 etter at de ble funnet fem kilo kokain verdt over 2,5 millioner kroner om bord flyet som kom fra Johannesburg. Det skriver Guardian.co.uk.

Kabinpersonalet blir nå avhørt om saken.

Hun taklet ikke å miste flyet... se videoen

Tatt for smugling i januar

Det er ikke første gang South African Airways' besetning blir arrestert for smugling. I januar ble 15 andre av selskapet besetning arrestert etter at det ble funnet kokain og cannabis til en verdi av over 3,2 millioner kroner i tre bager ombord flyet. Dette flyet kom også fra Johannesburg.

Det var snakk om hele 50 kilo cannabis, og fire kilo kokain. De 15 i besetningen (inkludert tre piloter) ble sluppet ut mot kausjon, men er bedt om å rapportere til Heathrows politistasjon i slutten av mars.

Ledelsen i South African Airways er sjokkerte, og lover å samarbeide med politiet. De har også uttalt at de vil be politiet i Sør-Afrika etterforske narkotikasmuglingen der.

Flyselskapet er inne i kraftig turbulens. I tillegg til narkotikasmuglingen, har administrerende direktør Khaya Ngqula blitt suspendert etter anklager om korrupsjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer