SAS-streiken:

- Flyfast med 40 ungdommer i Aten

Etter å ha deltatt i EM i Aten, skulle cheerleading-laget fra Lørenskog tilbake til Norge i dag. Nå er flyet med SAS kansellert, og veien hjem er usikker for fire voksne og 40 ungdommer.

RAMMET: Chirsten Castberg er en av de fire voksne som nå er i Aten med 40 ungdommer, som som følge av pilotstreiken i SAS, ikke kommer seg hjem etter cheerleading-EM der. Foto: Privat
RAMMET: Chirsten Castberg er en av de fire voksne som nå er i Aten med 40 ungdommer, som som følge av pilotstreiken i SAS, ikke kommer seg hjem etter cheerleading-EM der. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Onsdag forrige uke reiste 120 medlemmer fra Nedre Romerike Cheerleading Tigers til Aten for å delta i EM i cheerleading i den greske hovedstaden.

I Aten gikk de for seier. De tok flere medaljer, blant annet både gull og sølv. Men reisen hjem har de ikke gått seirende ut av.

Klubben skulle etter planen fly tilbake til Norge i dag, men for nesten halvparten av cheerleaderne har pilotstreiken i SAS har satt en stopper for det.

- Nå er vi fire voksne og 40 ungdommer her som ikke kommer oss hjem, sier styremedlem og reiseansvarlig Chirsten Castberg til Dagbladet.

- Det er ganske håpløst, tilføyer hun.

- Flyplasskaos alene

De av ungdommene som hadde bestilt fly via Norwegian fikk reise hjem som planlagt, men for dem som hadde bestilt via SAS, er det nå usikkerhet knyttet til når og hvordan de får kommet seg hjem til foreldre og venner igjen.

- VI fulgte med på pressekonferansen og så at det ble streik. Deretter gikk det en halvtime før vi fikk en e-post fra SAS, der det sto at flighten hjem var kansellert, sier Castberg.

Å booke om alle billettene er vanskelig for klubben, ettersom de er så mange, påpeker hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer