Flygalskap og bagasjebrølere

Utrolige feriehistorier fra flybransjen.

Levende slange i kofferten, en utrolig feriehistorie.
Levende slange i kofferten, en utrolig feriehistorie. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i sommer leste vi hos Ananova om familien fra Storbritannia som returnerte etter sitt besøk i Spania, og fikk sjokk da de åpnet bagasjen – ut kom nemlig en sprell levende, halvannen meter lang slange! Den ble tydeligvis ikke holdt igjen i sikkerhetskontrollen.

Skroll ned for flere historier.

Holdt igjen ble imidlertid nordmannen som reiste fra Brussel med svært mistenkelig bagasjeinnhold, kunne Bergens Tidende og NTB melde i sommer. Han ble stoppet i sikkerhetskontrollen, og bagasjen ble finkjemmet av flere vakter. Innholdet ble nøye gjennomgått, og det som utløste alarmen viste seg å være en pakke brunost. Den kan visstnok minne om plastiske eksplosiver, og vaktene ble ikke beroliget før nordmannen kunne vise at den brune massen faktisk var spiselig!

Hos Lycos leser vi at en lignende misforståelse om bord i et fly fra American Airlines i Japan fikk langt mer drastiske konsekvenser. Kapteinen beordret nemlig umiddelbar nødlanding etter rapporter fra mannskapet om en skremmende observasjon av våpen hos en av passasjerene. Et våpen som etter landing viste seg å være en ganske så harmløs brevkniv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer