Flygalskap og bagasjebrølere

Utrolige feriehistorier fra flybransjen.

Levende slange i kofferten, en utrolig feriehistorie.
Levende slange i kofferten, en utrolig feriehistorie. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i sommer leste vi hos Ananova om familien fra Storbritannia som returnerte etter sitt besøk i Spania, og fikk sjokk da de åpnet bagasjen – ut kom nemlig en sprell levende, halvannen meter lang slange! Den ble tydeligvis ikke holdt igjen i sikkerhetskontrollen.

Skroll ned for flere historier.

Brunost i bagasjen kan føre til trøbbel.
Brunost i bagasjen kan føre til trøbbel. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Holdt igjen ble imidlertid nordmannen som reiste fra Brussel med svært mistenkelig bagasjeinnhold, kunne Bergens Tidende og NTB melde i sommer. Han ble stoppet i sikkerhetskontrollen, og bagasjen ble finkjemmet av flere vakter. Innholdet ble nøye gjennomgått, og det som utløste alarmen viste seg å være en pakke brunost. Den kan visstnok minne om plastiske eksplosiver, og vaktene ble ikke beroliget før nordmannen kunne vise at den brune massen faktisk var spiselig!

Hos Lycos leser vi at en lignende misforståelse om bord i et fly fra American Airlines i Japan fikk langt mer drastiske konsekvenser. Kapteinen beordret nemlig umiddelbar nødlanding etter rapporter fra mannskapet om en skremmende observasjon av våpen hos en av passasjerene. Et våpen som etter landing viste seg å være en ganske så harmløs brevkniv.

Dette fikk konsekvenser for alle om bord i flyet. Vår neste historie fikk bare konsekvenser for mannen som ble rammet. På en flight fra New Zealand oppdaget nemlig passasjeren at smekken på buksene var åpen. I et diskret forsøk på å lukke åpningen, ble imidlertid mannens edlere deler satt i klemme i glidelåsen. Han sier i et intervju til Ananova at han ikke godt kunne be flyvertinnene om assistanse, så han tok et resolutt krafttak, og fikk rykket sakene på plass igjen – med blødende resultat.

Mer nakenhet ble observert om bord i et fly fra Singapore Airlines, da en kabinansatt på ferie plutselig fikk det for seg at han skulle strippe. Mannen ble innlagt på psykiatrisk avdeling ved landing i Singapore, kan Yahoo News fortelle.

Tilbake til flere utrolige feriehistorier

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer