Flygende senger

Flate seter flyr verden over. Her er noen flyselskaper som tilbyr godene til sine best betalende passasjerer.

Publisert
Sist oppdatert

Virgin Atlantic

Richard Bransons flyselskap tilbyr helt flate senger i øverste klasse. Setene i Upper Class Suite er 84 cm brede i skulderhøyde, og mellom 202 og 208 centimeter lange. Hvert av setene har midtgangplassering, slik at man slipper å skritte over naboen for å komme seg frem. Dette er seter som enten er sete eller seng, madrassen snus når du endrer posisjon fra å sitte til å ligge.

Selskapet tilbyr også som eneste aktør en form for dobbeltseng. To som reiser sammen får to kvadratmeter med liggeplass - sammen. Fire setepar er på plass i to av selskapets Boeing 747-400 maskiner. Setene kan være delt hele reisen, men flybetjeningen kan også fjerne midtskillet på oppfordring fra de reisende, og slik lage en slags dobbeltseng.

Singapore Airlines

SkySuite heter Singapore Airlines førsteklasse-tilbud med seter som kan justeres til akkurat din ønskede vinkel helt ned i flatt leie. Du kan få ekstra støtte i korsryggen, diverse vinkler og størrelser på fotstøtte. Setene er i skinn, og skal du sove får du dunputer og sengetøy, dessuten pyjamas fra Givenchy samt øyemaske og sokker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer