Flyplass-kaos:

Flykaos: - Skeiv start på ferien

Per Sandberg og sønnen skal til Málaga på ferie. Starten på turen ble ikke helt som planlagt.

VENTER: Når Dagbladet snakker med Per Sandberg venter han på å få gå om bord i flyet, som etter planen skal gå rundt en time etter. Med de opprinnelige billettene skulle han allerede ha vært på plass i feriehuset. Foto: Privat
VENTER: Når Dagbladet snakker med Per Sandberg venter han på å få gå om bord i flyet, som etter planen skal gå rundt en time etter. Med de opprinnelige billettene skulle han allerede ha vært på plass i feriehuset. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Som en konsekvens av streik og personalmangel er det kaos på flere flyplasser i Europa, og mange har fått reisene sine spolert den siste tida. En av dem som har måttet legge om planene er tidligere Frp-politiker Per Sandberg.

Dagbladet snakker med ham over telefon, mens han venter på å få gå om bord i flyet på Gardermoen. Egentlig skulle han og sønnen ha vært på plass i Spania allerede.

- Jeg håper bare at flyet går, sier han sarkastisk.

- Må på rundreise

De hadde i utgangspunktet direktefly fra Oslo til Málaga sammen fredag morgen. Torsdag, dagen før reisen, måtte planene imidlertid legges om.

- Jeg har måttet sende gutten på rundreise i Europa. Han er 16 år, og får en nesten 13 timers reise gjennom forskjellige destinasjoner. Han skal innom Barcelona og Mallorca, sier Sandberg til Dagbladet.

Nettavisen omtalte saken først.

Billettene ble ifølge Sandberg bestilt sammen, men reiseruta ble altså forskjellig for de to. Selv belager han seg på en mellomlanding i Paris, hvor han må vente i sju timer før han får reise videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer