Flymareritt til Miami

Hege er klar for drømmeturen til Miami, men flyreisen blir mer som et mareritt.

Publisert
Sist oppdatert

Planlegging av turen startet i november. Reisen ble bestilt og avreisedatoen var 11. februar. Det virket som en evighet til, tiden kunne ikke gå fort nok.

Så var endelig dagen kommet, med avreise fra Gardermoen, mellomlanding i London for deretter å lande neste gang i Miami. Vi hadde fått god tid til å glede oss til turen. Som en "liten" mørk sky i bakgrunnen lå imidlertid tanken på den lange reisen. Den ble som regel avfeid med at: "Vi skal jo reise med jumbojet fra London, så det går sikkert veldig bra."

Vi sto opp midt på natten, for avreise hjemmefra var kl 05:00. Litt oppspilte, ingen av oss har fått sovet mer enn et par timer denne natten. Flyturen til London var grei. God plass var det, både i setene og i midtgangen.

Vi hadde noen timer til rådighet i London før avgang Miami, og dermed ble det shopping og kafébesøk på flyplassen. Flighten vår kom opp på tavla, gjett om det kriblet i magen. Bare tanken på Miami gjorde at hjertepumpa banket litt fortere enn normalt. Hadde i et lite øyeblikk glemt at noen hadde sort belte i shopping, og det sier seg selv at det ble en del bagasje å ta med inn i flyet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer