Flymat som koster

Flymåltidene er ikke lengre gratis. Her er priser og hva du får om bord på utvalgte selskaper som flyr fra Norge.

Publisert
Sist oppdatert

SAS Braathens

På flygninger som varer mer enn 40 minutter vil du kunne handle mat om bord. Frokost (frem til 9.30) koster 50 kroner, og senere selges sandwich til 40 kroner, kaffe eller te koster 20 kroner, det samme gjør vann. Kaker får du for 15 kroner. Innenlands koster 18 cl vin 40 kroner og 33 cl øl 30 kroner, utenlands går vinen for 30 kroner og øl for 20. Sjokolade får du for en tier. Utenlands er det litt større utvalg av alkohol og mat.

Norwegian

Du kan handle drikke, snacks og småretter om bord. Kaffe og te koster 20 kroner innenlands og 15 utenlands. Sandwich får du for 50 kroner i Norge og 40 kroner på utenlandsflygninger. En sjokolade koster deg hhv. 15 og 10 kroner, mens muffinen vil koste 20 kroner i Norge og 15 på utenlandsreisen. Øl serveres også begge steder, 45 kroner for 33 cl innenlands og 35 kroner for samme mengde på utenlandsfly. Cola i samme format får du for hhv. 25 og 20 kroner.

Widerøe

På de minste flyene kan du kjøpe kald drikke til 10 kroner, øl til 25 og snacks til 5 kroner. På de større ruteflyene innenlands og i Skandinavia får du kald drikke eller kaffe/te og sjokolade til en tiere, baguette til 35 kroner, sandwicher til 40 kroner og snacks til en femmer. Frokost får du for 35 kroner. Øl og vin koster 25/45 kroner innenlands, 20/30 på utenlandsruter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer