Flypassasjerer:

Flypassasjerene vi hater

Dette er flypassasjerene vi liker aller minst.

MIN ELLER DIN PLASS: Når naboens føtter kommer på besøk kan det bli dårlig stemning i flyet. Foto: Odd Roar Lange
MIN ELLER DIN PLASS: Når naboens føtter kommer på besøk kan det bli dårlig stemning i flyet. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Putt 180 mennesker inn i et fly, og du er sikker på at noen oppfører seg på en egoistisk måte som går ut over de andre om bord. Og noen holder på å koke over innvendig på grunn av andres oppførsel.

Velkommen om bord i nesten hvilket som helst fly. Det er her du finner individualisten, egoisten, den empatiske og den sympatiske - på samme flyvning.

Og det er her du finner dem som mister besinnelsen når tålegrensen er passert med god margin.

Avsløringen

Nå er det avslørt hvilke flypassasjerer vi misliker aller mest. Nettstedet Onlywanderlust har nemlig spurt mer enn 1500 lesere om hjelp til å peke ut dem vi hater aller mest på flyreisen.

Undersøkelsen viser at kvinner er mer irritert på dårlig kroppslukt enn menn, mens menn synes sparking i seteryggen er mer sjenerende enn kvinner.

Alle misliker den som sprer beina utover sin egen plass, den som stjeler andre armlene og den som kjører fullt lys på mobiltelefonen når lyset i kabinen er på nattinnstilling.

Dette gjør jeg

Har du fløyet et større antall ganger, slik jeg har gjort, så har du sannsynligvis møtt mange av dem - sannsynligvis flere ganger. Jeg har sett hat-lista til Onlyanderlust - og kan krysse av for dem alle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer