Flyplasskaos

Uoversiktlig vær har ført til flere kanselleringer og store forsinkelser i morgentimene. Nå bes passasjerene om å smøre seg med tålmodighet.

KAOS: På flyplassen i Bodø har uoversiktlig vær skapt forsinkelser på morgenkvisten. Foto: Nicolas Economou/NurPhoto/Shutterstock
KAOS: På flyplassen i Bodø har uoversiktlig vær skapt forsinkelser på morgenkvisten. Foto: Nicolas Economou/NurPhoto/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om det rapporteres om sommertemperaturer og park-stemmning i hovedstaden, er det slett ikke slik i resten av landet.

Tidlig fredag morgen ble det meldt at uoversiktlig vær har skapt utfordringer for flytrafikken i Bodø, hvor flere fly nå er kansellert.

«SAS-flyet til Oslo er kansellert. Det er også ankomst fra Mosjøen, Trondheim og Mo i Rana», skriver blant annet Bodonu.no.

I tillegg er en rekke flyvninger utsatt.

PARKERT FLYMAT: Singapore Airlines inviterer til flymat-restaurant i parkerte fly, men foreløpig kun ved Singapore Chiangi-flyplassen. Du kan booke servering både i suite, businessklasse og økonomiklasse. Foto: Singapore Airlines Vis mer

Dagbladet får opplyst at lufthavnen håper å være tilbake i vanlig drift fra klokken 10, men foreløpig bes passasjerer smøre seg med tålmodighet.

- Det har vært mye tåke som har skapt litt utfordringer i dag morges, men rundt klokken 10 håper vi at det har stabilisert seg litt.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer