Reisetips:

Flyplasstabber du må styre unna

Disse feilene gjør du ikke igjen etter å ha lest dette.

REIS SMART: De små detaljene kan gjøre flyreisen din bedre og billigere dersom du unngår disse tabbene. Foto: Odd Roar Lange
REIS SMART: De små detaljene kan gjøre flyreisen din bedre og billigere dersom du unngår disse tabbene. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange nordmenn er reisevante og de fleste har en lang rekke flyreiser bak seg. Men likevel gjør vi de samme feilene igjen og igjen.

Her er tabbene du bør unngå på din neste flyreise. Det kan spare deg for mye penger, mye tid og mye irritasjon.

Sender privat informasjon over wifi

Flyplassene har gratis Internett som kan være fristende å benytte seg av. Men, dette er et åpent nettverk uten passordsikring - og all informasjon du sender og mottar kan fanges om av andre ved hjelp av enkel programvare og datakunnskap.

Derfor, send ikke fra deg privat informasjon som passord og lignende når du er innlogget på flyplassens åpne nettverk. Kanskje du heller bare skal bruke data fra nettbrett eller mobil?

Glemmer å ta med egen mat

Flyplassmat er gjennomgående svært dyrt. En av årsakene er at kafeer og restauranter på flyplassene må betale en høy husleie. Prisen gjenspeiles dessverre sjelden i tilsvarende høy kvalitet på maten. For mange er det en meget god løsning å smøre med seg en matpakke hjemmefra. Men ikke ta på pålegg som har sterk lukt.

Ta gjerne med deg en tom vannflaske som du kan fylle helt gratis fra vannkraner på flyplassen. Her sparer du fort mye penger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer