Flyprisene opp med 35 prosent

Lavpristiden er over, mener Norwegian-sjef Sven Kjos.

Prisøkning hos lavprisselskapene.

ILLUSTRASJONSFOTO/MONTASJE
Prisøkning hos lavprisselskapene.

ILLUSTRASJONSFOTO/MONTASJE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag setter SAS Braathens opp flyprisene med mellom 45 og 190 kroner per vei, tilsvarende en økning på opptil 35 prosent. Hakk i hæl følger Norwegian, de setter opp prisen med 50 kroner per vei på alle strekninger i Sør-Norge. Hos SAS Braathens vil prisendringer gjelde for reiser fra og med 17. august, mens hos Norwegian vil prisendringen bli gjennomført senere i denne uken. Dette melder NTB.

Slutten på prisfesten

Priskrigen er over for denne gang, lønnsomheten skal bedres.

- Det har vært en tøff priskonkurranse, men det har blitt et mye sunnere klima nå, sier Norwegians sjef Sven Kjos til TV 2 Nettavisen.

- Vi har registrert at flere av våre konkurrenter lenge har påpekt behov for prisøkninger. Med de justeringene vi nå foretar, vil vi bidra til en lønnsom, økonomisk utvikling som er nødvendig i bransjen, samtidig som vi får en bedre gjennomsnittsinntekt, sier administrerende direktør Petter Jansen i SAS Braathens.

Mer nytt

Gratis overnatting i DanmarkHer er bilferien billigstCondor - ny lavprisaktør i NorgeHvis valutakursen fikk bestemmePRISTEST: Byråene billigst til Bangkok

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer