Flyr billigst i Norge

Vi har lett hos både Norwegian og SAS Braathens for å finne billigbillettene og kan fastslå at det må letes om du skal finne de laveste prisene. Men lavprisvinneren totalt er Norwegian.

Publisert
Sist oppdatert

Skal vi sikre oss billigst mulig flybillett kommer vi ikke utenom å sjekke Norwegian på ruter der selskapet flyr. Vår pristest viser at det kan tilby laveste pris langt oftere enn SAS Braathens.

Ruter med konkurranse og ruter i Sør-Norge er de det er lettest å spore lavpriser på. Dessuten ser det ikke ut til at Ola Flypassasjer har oppdaget muligheten for å fly Tromsø - Longyearbyen til lavpris. På denne ruten får vi nemlig full uttelling hos både SAS Braathens og Norwegian i vår test.

Norwegian billigst

"Vi er billigst" sier Norwegian og henviser til at selskapets laveste priser er lavere enn tilsvarende hos SAS Braathens. I vår test stemmer dette i praksis også. Vi har undersøkt tilsammen åtte ruter på to datoer der begge selskaper flyr. Av disse var SAS Braathens billigst i tre tilfeller mens Norwegian hadde laveste pris i 13 tilfeller. Ikke nødvendigvis fordi vi fant selskapets laveste pris, men fordi prisen vi fant hos SAS Braathens er enda høyere på samme strekning samme dato.

 • Pristesten - hvem er billigst, og finner vi lavprisbillettene?

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer