Flyselskapenens hemmeligheter

Ti hemmeligheter flyselskapene ikke vil du skal vite.

Foto: Sxc
Foto: Sxc Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske avisen Chicago Tribune har satt sammen en liste med ti "hemmeligheter", som de påstår at flyseskapene ikke liker at vi vanlige passasjerer vet om. Hvorfor ikke? Fordi listen avslører at vi kan faktisk få billigere og bedre billetter, og at det hjelper å klage litt.

Har du noen tips til hvordan flyturen kan bli billigere og bedre? Del tipsene i debattfunksjonenen nederst i artikkelen.

Her følger altså listen med hemmeligheter - som ikke er fullt så hemmelige lenger. Merk at noen av punketene kan være mer tilrettelagt det amerikanske flymarkedet.

1. Det hjelper å klageVær ikke redd for å si fra om det er noe du ikke er fornøyd med. Det kan være alt fra ekkel flymat til ukomfortable seter eller tapt baggasje. Ifølge Chicago Tribune, vil mange flyselskaper strekke seg langt for å unngå misfornøyde passasjerer, som kan gi dem dårlig navn og rykte.

2. Betal mindre, få merSnakk med et reiseselskap rett før avreise, kanskje de kan tilby en oppgradering for en billig penge. Det er nemlig ikke bare økonomibilletter som går som restplasser, er du riktig heldig kan du få kloa i businessklassebilletter til lavpris.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer