Flysenger for feinschmeckere

Lengst, bredest, flatest, best. Krigen om de mest betalingsvillige flypassasjerene lokker på superlativene.

Publisert
Sist oppdatert

På reiselivsmessen på Lillestrøm viste Lufthansa frem hvordan selskapets nye sengesete på førsteklasse ser ut. PrivateBed kalles stolen som sklir ned til lang seng med ni graders vinkel. Den finnes på selskapets nye businessklasse, og kan bestilles på alle fly med nettilgang.

Lufthansa-setene

PrivateBed blir nå innført på stadig flere fly. Setet er en utvikling fra selskapets tidligere business-seter som også kunne flates ut. De nye setene kan strekkes til to meter og tre centimeter i lengde. Du kan selv bestemme vinkler og justeringer, og det er mulig å lagre favorittposisjoner. Dessuten kan setet gi deg massasje om du ønsker det.

Setet har i likhet med mange tilsvarende i denne klassen, egne rom til magasiner og sko, spesielle holdere for laptop og drikkevarer og gode skiller mellom setene.

Asia og Amerika

Først ute med PrivateBed var fly som går i rute fra Frankfurt til Buenos Aires/Santiago de Chile, Osaka og Seoul. Flere ruter fra Munchen til destinasjoner som Hong Kong, Los Angeles Dubai og Shanghai har også fått de nye setene. Flere flytyper får montert PrivateBed, men felles for alle er at de går i interkontinental trafikk til Asia/Midt-Østen og Amerika.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer