Flysetet som gjør deg vektløs

Med beina i været får du en mer behagelig flytur, lover produsenten.

Foto: Floghtglobal.com
Foto: Floghtglobal.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Synes du det er ubehagelig å sitte i timesvis i flysetet? Føler du at blodsirkulasjonen stopper opp i beina, og at leggene blir hovne? Da kan er Zero Gravity-setet kanskje være det du drømmer om.

Plasskrevende men bra for helsa

På business- og førsteklasse kan passasjerer gjerne legge ned setet slik at det blir en seng, og dermed får de strukket ut og unngår at beina hovner opp. Men slike seter tar svært mye plass, og om bord på et fly er plass penger, så vi kan nok se langt etter slike seter på økonomiklasse.

Her er økonomisetene med best plass

Det har riktignok kommet en rekke forslag til alternative flyseter på økonomiklasse. Vi har for eksempel setene der du halvveis står, eller Flex-seat der passasjerene sitter i to etasjer i seter som også kan fungere som senger.

Vektløs i flysetet

Siste nytt er imidlertid B/E Aerospaces nye Zero Gravity sete. Dette flysetet vippes bakover slik at du blir liggende ganske bakoverlent, og med knærne og leggene høyere enn hjertet. Dette skal sørge for at blodsirkulasjonen holder seg på topp gjennom hele flyturen.

Se videodemonstrasjonen under:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer