Flysex for sjenerte

Noen gjør et stort nummer av hvor stas det er å ha seg et nummer om bord, men de færreste tør å gjøre alvor av fabuleringene. Nå satser private flyselskaper på å løse problemet for sjenerte flyelskere.

Flykos for sjenerte? Du kan leie en time i flyet "Lovebird".Foto: Private Jet Charters
Flykos for sjenerte? Du kan leie en time i flyet "Lovebird".Foto: Private Jet Charters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange har opp gjennom tidene skrytt på seg medlemskap i mile high klubben, og enda flere sier de ønsker seg medlemskap.

 • Elskov i luften: Ti prosent sier de har gjort det, halvparten vil gjerne. Flysex er imidlertid langt fra uskyldig moro.

 • Men det er både ulovlig og risikabelt å utføre erotiske stunt på rutefly. Så hva er løsningen for de lovlydige og sjenerte klubbaspirantene? Jo, privatfly!

  Hvor? USA! Hvor ellers?

  I USA har vi kommet over flere små flyoperatører som tilbyr betalingsvillige par en luftetur med fritt aktivitetsnivå. En av dem opererer fra La Guardia utenfor New York. Selskapet som kaller seg Private Jet Charters kan på sine svært hjemmesnekrede nettsider fortelle om følgende tilbud:

  The Quickie (Kjappisen)En times romantisk flytur der du for 599 dollar pluss skatt får med deg et laken med monogram og et klubbevis for Mile High Club til å ramme inn.

  The Young Lovers (de unge elskende)For 799 dollar pluss skatt får dere en times flytur av det "romantiske" slaget etter en fireretters middag med vin. Inkludert i prisen er også laken med monogram, klubbsertifikat, og foto tatt foran flyet før avgang.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer