FlySurprise: Reis uten å vite hvor!

Lyst til å overraske kjæresten, kona og ikke minst deg selv? Med dette slagordet har det nyåpnende nettstedet zolong.no fått blest rundt sitt tilbud: FlySurprise!

Publisert

Reisemarkedet på nett gir nye og fantasifulle reiseprodukter å velge i. Det siste stuntet vi har funnet i reisenettstedenes kamp for å bli kjent kommer fra Zolong. Det virker besnærende, ikke sant? Du har lyst til å overraske en venn, kjæresten eller kona med en reise – hvorfor ikke overraske deg selv i samme slengen? Vi kontaktet Zolong for å høre hvordan salget av disse turene er lagt opp.

Dette er FlySurprise

Konseptet går i korthet ut på at du bestiller en ”FlySurprise” gjennom nettbyrået Zolong. Avreise er hver lørdag – og du kan bestille reisen maksimum syv dager før avreise. Det eneste du vet er at du og ditt reisefølge får en flybillett i hånden på Gardermoen sammen med beskjed om hvor dere skal bo. Du vet også at det blir en storby i Europa – og at du er tilbake på Gardermoen i løpet av søndagen. Men det er alt du får vite.

Hva koster det?

Du betaler 3.500 kroner. For hva? Det vet du ikke… Men det er vel akkurat det som er spennende, eller? En ting er jo charteroperatørenes uspesifiserte reiser, men da vet du jo i hvert fall hvor flyet går. Hovedspørsmålet da er som regel hvilket hotell du havner på. Her vet du ikke engang hvilket land du kommer til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer