Flytoalett kun for kvinner

Synes kvinner skal reddes fra grisete flytoaletter.

V Australia satser på fytoalett kun for kvinner er det nye. Her et bilde fra Silverjets reklamekampanje. Foto: Silverjet
V Australia satser på fytoalett kun for kvinner er det nye. Her et bilde fra Silverjets reklamekampanje. Foto: Silverjet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nye Virgin-flyselskapet V Australia satser på å tekkes kvinner ved å dele opp flytoalettene for menn og kvinner. Det skriver The Australian.

Et toalett på flyet skal bare være disponibelt for kvinner.

- Menn bommer ofte, og jeg synes synd på kvinner ombord på fly. Derfor bestemte jeg at vi skal ha et kvinnetoalett ombord, sa Virgin Blue Groups administrerende direktør Brett Godfrey til The Australian. V Australia starter sine flyvninger 27. februar.

Les også: Sjekk DE flyvertinnene - mer fra Virgin

V Australia er ikke det første flyselskapet som satser på egne flytoalett for kvinner. Selskapet Silverjet, som nå er konkurs, hadde også kvinnetoalett på sine flyvninger mellom London og New York. De satser spesielt på kvinnelige forretningsreisende, og slo også til med en humoristisk og småfrekk reklamevideo:

DinSide har aldri før tenkt at det er behov for separate toaletter ombord et fly. Har du? Men når vi først er inne på det - sannsynligheten er stor for at flere av flyselskapene i Midt-Østen har separate toaletter. Er det kanskje noen av leserne som vet noe om dette?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer