Flytur ødelagt av promp

Paret var særs lite fornøyd etter flyturen.

DÅRLIG OPPLEVELSE: Paret fikk en dårlig opplevelse på grunn av en firbeint medpassasjer hos Singapore Airlines. Foto: Shutterstock
DÅRLIG OPPLEVELSE: Paret fikk en dårlig opplevelse på grunn av en firbeint medpassasjer hos Singapore Airlines. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes mange ting som kan irritere på en flytur, men klagen fra paret som reiste fra Paris til Singapore, er av det mer spesielle slaget.

Paret reiste i kabinen kalt Premium Economy, og oppdaget at passasjeren ved siden av, hadde selskap av en terapihund.

De bet seg først merke i den tunge snorkingen, men etterhvert skal hunden ha tatt opp beinplassen til den ene av paret og siklet på beinet hans, skriver blant andre The Independent. Hunden kunne ikke stå i midtgangen siden det da hadde vært umulig å få serveringsvognene forbi.

Hunden skal også ha prompet, slik at lukta ble «ulevelig» halvveis ut i den 13 timer lange flyturen.

FORSVINNER: En god del bagasje forsvinner eller kommer forsinket frem etter flyreiser. Derfor kan det være lurt å gjøre dette før du sender bagasjen! Video: Storyblocks / Embla Hjort-Larsen. Vis mer

I etterkant skal de ha fått beskjed om at hendelsen ble loggført av flyselskapet, men de valgte å sende en klage, da de ikke hadde hørt noe etter en uke.

De fikk tilsendt en reisekupong hver etter tre uker pålydende 200 new zealandske dollar (ca 1260) kroner, men sa seg ikke fornøyd med dette, og kalte det uakseptabelt.

- Vi har ikke fått opplevelsen vi har betalt for, mener de.

En talsperson for Singapore Airlines beklager på vegne av selskapet:

- Vi vil samarbeide med våre flyplassteam for å sikre at dette ikke skjer i fremtida. I tilfeller der kunder som sitter ved siden av en terapihund ber om å bli flyttet, vil Singapore Airlines bistå med å sette kunder på nye seter i samme kabin der plassen tillater det, skriver Daily Mail.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer