Flyveien til lavpris

Fly går raskest, i alle fall mellom hovedstedene. Og etter lavprisselskapet Sterlings inntog, er fly også blitt billig.

Publisert
Sist oppdatert

Fly er uansett hvordan vi ser det, den raskeste veien. I alle fall for deg som bor nært flyplasser med direkte avgang til København. Flytiden er stort sett den samme uansett selskap. En drøy time. Den store kjøbenvinneren for budsjetturisten med dårlig tid er klar: Sterling gir oss billige billetter og kort reisetid i samme pakke.

Tider og priser - full oversikt over alternativene får du her.

Sterling

Både morgen og kveld, fredag 25. oktober, finner vi billige Sterlingbilletter til København. For under tusen kroner tur-retur kommer du med fly til Kongens by, både med utreise klokken 9 om morgenen og 1945 om kvelden. Vi finner ikke ledige billetter søndagen, men mandag 28. oktober er det like billige valg som ved utreisen, både klokken 0730, 1610 og 1850.

Pris: 464 kroner per person per vei.Tid:En time og ti minutters flytid hver vei. I tillegg må du regne med noen timer samlet i venting på grunn av oppmøtekrav og diverse køer for bagasje, innsjekk og sikkerhetskontroll.

SAS

Vi leter etter billetter hos SAS, og finner at det blir mer å betale med SAS. Men du har flere avganger å velge mellom (neste en i timen på dagtid), og vi finner ledige billetter på søndagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer