Flyvende cruise

Luftig luksus.

Luftigere cruise får du vel neppe. Aircruise er et hydrogendrevet luftskip med høy luksusfaktor. Foto: Seymourpowell
Luftigere cruise får du vel neppe. Aircruise er et hydrogendrevet luftskip med høy luksusfaktor. Foto: Seymourpowell Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lei av trange fly og masete flyreiser? Med Aircruise ser man for seg en helt ny måte å reise på - det er ikke tiden som teller - reisen er en verdi i seg selv.

Skipet er konstruert for å ta maks 100 passasjerer, i tillegg til en besetning på 20. Passasjerene vil kunne velge mellom enkle leiligheter, leiligheter over to etasjer og en takleilighet ...

Du kan se bilder i bildespesialen nedenfor, i tillegg til en videoanimasjon

For mye luksus? Her er flykabin totalt strippet for annet enn det helt nødvendige. Lavprisselskapenes drøm.

Cruise i lufta

Aircruise er en ny måte å se for seg fremtidens transport på. Dette er et luftskip som altså lar deg cruise avgårde fra destinasjon til destinasjon - men i stedet for å cruise på vann, cruiser du her avgårde i lufta.

Luftskipet får løft og høyde av hydrogen - den letteste gassen vi har - og drives fremover ved hjelp av hydrogendrevne brenselsceller.

Hydrogen i luftskip fikk et skikkelig skudd for baugen etter Hindenburg-ulykken på 1930-tallet, men som du kan lese litt lenger nede i artikkelen, var dette ufortjent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.