Flyreise:

Flyvertinne med hårreisende avsløring

- Jeg har sett noe grusomt!

AVSLØRING: Flyvertinne Barbara Bacilieri avslører noe av det ekleste hun av sett passasjerene gjøre. Foto: Jam Press
AVSLØRING: Flyvertinne Barbara Bacilieri avslører noe av det ekleste hun av sett passasjerene gjøre. Foto: Jam Press Vis mer
Publisert

Flyvertinne Barbara Bacilieri har avslørt noen av de ekleste tingene hun har sett på flyet - og folk får bakoversveis av opplysningene.

Det skriver nyhetsbyrået Jam Press.

- Ikke gjør det!

Barbara er en kjent Tiktoker fra Argentina med hele 3,8 millioner følgere. Hun deler regelmessig innsideinformasjon fra livet som flyvertinne.

I en av sine siste poster avslører hun noe som får følgerne til å steile, og som kanskje kan være noe å ha i bakhodet om du skal på ferie i sommer.

- Jeg har sett noe grusomt! Passasjerer skifter bleie på barna sine på spisebrettet. Vær så snill ikke gjør det! Det er der passasjerer spiser, drikker og noen ganger lener hodet sitt når de sover, sier hun.

- Kast i søpla!

Hun forklarer videre at hvis du må skifte bleie på barnet ditt, må du gjøre det på toalettet. Der skal det være et nedfellbart skiftebord.

- Du må aldri skylle bleia ned i toalettet. Kast den i søpla! Og aldri gi den skitne bleia til en av flyvertene - det er rett og slett motbydelig.

Flere hundre har kommentert under videoen, og mange uttrykker sjokk og vantro over den ekle avsløringen:

- Neeeeeeeeeeeeeeei!, skriver en.

FORSVINNER: En god del bagasje forsvinner eller kommer forsinket frem etter flyreiser. Derfor kan det være lurt å gjøre dette før du sender bagasjen! Video: Storyblocks / Embla Hjort-Larsen. Vis mer

- Jeg så noe like motbydelig i dag. Det var en mor som ville skifte bleie på babyen på butikken, der man pakker posene sine, skriver en annen.

- Dette er skrekken

- Jeg brukte det brettet til å spise, skriver en tredje.

- Tenk på hvordan det lukter for dem som sitter ved siden av, skriver en.

- Heretter skal jeg ta med meg en duk på flyet, skriver en annen.

- Dette er skrekken!, skriver en person.

- Fra nå av skal jeg ta med meg desinfiserende våtservietter og vaske både bordet og plata bak, skriver en annen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer