Flyvertinner kaster klærne

Flyvertinnene har kastet klærne og blitt kalenderpiker iført tanga og boa for å demonstrere mot sviktende pensjonsordninger i United Airlines. - Har du rumpa di dekket? Vi trodde også vi hadde det, sier flyvertinnene.

Publisert
Sist oppdatert

Flyvertinnene er nåværende og tidligere ansatte i det kriserammede amerikanske flyselskapet United Airlines. Flyselskapet har overlatt pensjonsordningen til et forsikringsselskap, noe som vil føre til en dårligere ordning for mange tusen ansatte i flyselskapet.

Flyvertinnenes budskap

Flyvertinnene har latt seg avbilde som kalenderpiker for å skape oppmerksomhet rundt pensjonsordningene. De skriver på sine nettsider at ingen pensjonsfond er helt sikre, og at man bør ta en aktiv rolle for å sikre pensjonisttilværelsen sin selv, og ikke stole blindt på pensjonsordninger i næringslivet.

- Det er ikke sikkert den er der når du trenger den, skriver flyvertinnene på stewsstripped.com.

Kalenderen

Flyvertinnene har latt seg avbilde med rompa bar, iført tanga og boa, i en 14-siders fargekalender for året 2006. Kalenderen kan bestilles via flyvertinnenes nettside. Den koster 19,95 dollar med autografer og 14,95 uten autografer. Du kan også kjøpe en støtte-T-skjorte. Flyvertinnene melder imidlertid om at de har problemer med å betjene alle henvendelsene på grunn av uventet stor respons og oppmerksomhet både innenlands og utenlands fra. Kalenderen er produsert i begrenset opplag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.