Følger Tour de France med bobil

Horder med nordmenn følger Tour de France. De fleste hjemme fra sofaen foran tv-apparatet, andre tar steget en smule lenger.

MARKERER: Det er viktig å vise hvem man heier på, noe vi nordmenn er gode til, forteller Wenche og Vegard Sand Foto: Fred Magne Skillebæk
MARKERER: Det er viktig å vise hvem man heier på, noe vi nordmenn er gode til, forteller Wenche og Vegard Sand Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vakre tv-bilder, konkurransedyktige nordmenn, spektakulære hendelser og stort sett strålende vær. Langs løypene vaier det norske flagg i vinden og beviser at nordmenn har funnet veien til Frankrike.

Touren er en ideell ferie for alle som ønsker at ferien skal inneholde opplevelser, kultur, natur og spenning. Om kvelden er det gjerne det franske kjøkkenet som skal utforskes. Er det rart vi valfarter til Frankrike i juli? -Vi får en ny fransk by hver dag, forteller Wenche og Vegard Sand, som i år deltar for første gang, og det med nyinnkjøpt bobil.

Bobilsalget tar av

Opplevelser i kø

De reiste ned og tok imot sirkuset så snart syklistene kom over fra England, der starten på årets Tour fant sted. Vel inne i Frankrike hang de seg på.

-På vår første dag stod vi ved målgangen etter Lille og så at Alexander Kristoff var centimetere fra etappeseier, forteller Wenche Sand entusiastisk. Hun er likevel imponert over andreplassen. Mindre spektakulært ble det ikke på deres andre dag, da de stod langs løypa i en småby rett før Arenberg-skogen. Kun metere fra der de stod gikk storfavoritten Chris Froome i bakken så det sang, og måtte der og da innse at Tour de France 2014 for hans del var over.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer